Gastenboek

submit to Guest book 

Merci

dankjewel!

S.S????

Added by: Sherehezade

Astrid Rosaline

Heerlijk in de auto de CD beluisterd. Ik heb geen cd speler meer in huis  , maar de ritjes in de auto zijn zo allesbehalve saai. Prachtige teksten en mooie melodieën , terwijl ik achter het stuur zit . Alle tijd om te genieten.  Dankjewel Meindert

Added by: Astrid Koster

cd meerdere malen beluisterd

Lieve Meindert,
Ik heb je cd al meerdere malen beluisterd, met veel plezier. Dank je voor je uitgewerkte teksten met mooie foto's. Ik heb alles bewaard en de uitleg van de teksten waren voor mij een grote meerwaarde.
.
Liefs, Maaike

Added by: Maaike

David Egter van Wissekerke

Vakkundig en sfeervol gedaan, Meindert. Integer uitgevoerd. Dit is voor mij pure moderne country. Kortom: top!

Added by: David Egter van Wissekerke

David Egter van Wissekerke

Hoi Meindert, Hoop alles goed. Wat een mooie song.'The passing years'.Wie zijn/is de vocalisten/vocalist? Klinkt hemels allemaal. Groet, David

Added by: David Egter van Wissekerke

Ik vind je muziek authentiek

Ik vind je muziek authentiek en dat is een uitstervend iets, vooral hier in Zeeland. Het is geen imago, maar laat echt zien wie je bent. Peetman Wisse (Zeeuws Gitaarfenomeen)

Added by: Peetman Wisse

Jan de Bruijn

Iets graag doen is altijd de beste reden om iets te doen ,Meindert. Blij dat ik je heb leren kennen en op je plaat mocht spelen.

Added by: Jan de Bruijn

Kees den Hoed (Aanvulling Meindert: al veertig jaar de bassist van Rob de Nijs)

Net je CD geluisterd! Ik vind 'm super goed, prachtige nummers staan er weer op, en goed klinkend ook!

Added by: Kees den Hoed

Angelo de Rijke, gitarist bij o.a. Anouk

Je plaat is een mooie snapshot van wat ik las een bewogen tijd. Leuk om die inkijk even te hebben!

Added by: Angelo de Rijke

Sjef Hermans van Champagne Charlie, Sunshine Cleaners:

Mooi dat je de opnamen hebt teruggevonden, Meindert. Mooi album! Eindelijk tijd gehad om eens te beluisteren. Heel andere muziek dan ik maak, maar heel goed gedaan. Jij mag wel meer zingen hoor! Succes ermee! Ik duik weer in de eind mix van ons nieuwe album over De Zeven Werken Van Barmhartigheid.

Added by: Sjef Hermans

Heerlijke luister muziek

Prachtige arrangementen

Mooie melodieën

Getalenteerde muzikanten

 

Een fijne plaat om naar te luisteren. Vooral ook omdat de teksten zo goed verstaanbaar zijn en de liedjes zeer goed zijn opgebouwd.

Meindert, je openheid is bijzonder. Depressie is, zeker hier in Australië nog steeds een taboe en de grootste killer onder jonge mannen. Door jouw eerlijkheid en kwetsbaarheid denk en hoop ik dat veel mensen zich gesterkt voelen en minder alleen. Ik ben heel blij dat je de liedjes hebt terug gevonden en dat er nu ook van kunnen genieten. Dank je wel.

 

Lieve groetjes,

Machteld

 

Added by: Machteld Irons-Hofman

Wat super cool

Hoi Meindert!,

Wat super cool! Ik heb het album geluisterd op Spotify en ik vind het echt heel goed!
Mijn persoonlijke favorieten zijn denk ik Chocolate Guitar en Drifting, maar ik vind het hele album heel mooi. Super leuk dat er ook een CD van is!
Groetjes van Luna Bakker

Added by: Luna Bakker

Ik ben positief verrast

Beste Meindert, Eindelijk heb ik je hele album kunnen beluisteren en ik ben positief verrast. Mooie liedjes, met fijne teksten en mooi georchestreerd. Ik begrijp dat je haar stem wil, heel mooi. De liedjes hebben een 'feel' waar ik van houd (toch een beetje jaren '70/'80, als je er een label op wil plakken ). Chocolate guitar is mijn favoriet en Spanish Afternoon komt op 2 (mooie vioolpartij). We kunnen cd's uitwisselen, als je dit ook leuk vindt. Onze cd heet 'Bottle to the Bottom'. Fijne dag verder.

Added by: Naomi de Keijzer
De keijzer Music
submit to Guest book 
Copyright © 2021 Deep green suites
KvK: 20167524
BTW: NL001113024B47
crossmenu
nl_NLNL